בזמן שאצלנו בארץ חוגגים כאחרוני הגרגרנים את הגעתו המבורכת של טעם השוקולד הלבן (בסביבתנו הקרובה הביקורות היללו), המוחות היצירתיים של m&m כבר פיתחו טעם חדש וקיצי: גלידת וניל ותפוז.
זאת לא פעם ראשונה שהחברה משיקה טעמי גלידה. רק לפני חודשיים יצא הטעם המסקרן – גלידה נפוליטנית – שהצליח לגרוף שבחים רבים. כל סוכריה כזאת הכילה טעמי וניל, תות ושוקולד, ונראה שהניסוי המוצלח רק פתח לקברניטי m&m את התאבון לעוד טעם לא שגרתי.
>> בואו, הצטרפו גם אתם ל"מי כבר טעם"
לפי הסיקורים באתרים אמריקאיים שונים, הסוכריות החדשות העתיקו באופן מושלם את טעמו של שלגון הווניל – תפוז. אנחנו כישראלים ששלגון כזה הוא לא חלק מהמאכלים שעיצבו את ילדותינו, יכולים רק לדמיין את זה כגרסה תפוזית לתותי פרוטי, וזה נשמע לנו טעים! הציפוי של הסוכריות הוא או לבן אוו כתום ובפנים השוקולד הוא שוקולד לבן, שאותו כבר טעמנו ואהבנו.
החלק שפחות מעודד בכל הסיפור הוא שהגרסה החדשה תימכר לזמן מוגבל ורק ברשת דולר ג'נרל, אבל אם למדנו משהו משלל השקות הטעמים של m&m, זה שהכל פתוח ויכול להיות שטעמים שזכו לאהבה מקהל הטועמים תמיד יכולים לחזור לחיינו.