בשנה האחרונה הספקנו לבשל בבית כמו שלא בישלנו עשרים שנה, ומה נגיד לכם? לא רוצים להשוויץ, אבל פייר - השתפרנו, השתדרגנו, עלינו רמה. ועם הזמן גילינו, שנכון שאלוהים נמצא בפרטים בקטנים, אבל הפרטים האלה הם בסך הכל סדרה של טיפים פשוטים שעושים את כל ההבדל, ויכולים לגרום אפילו לחובבן שבבשלנים להיראות ולהרגיש קצת יותר מקצוען במטבח.
איך מכינים כמות עצומה של ביצים קשות, ואיך מקלפים אותן? מתי כדאי להפוך את הסטייק אם לא רוצים לייבש אותו למוות? ומה עושים כשפריט אחד קריטי מתגלה כחסר? קבלו את הטיפים שישדרגו אתכם במטבח.