בלי שמרים, אפילו בלי בירה - כשיש יוגורט, קמח ואבקת אפייה בבית, הדרך לאפיית לחם ביתי קלה וקצרה. למתכון: לחם בריאות יווני
הלחמניות הכי קלות בעולם, שלא צריך שום כישרון אפייה בשביל להצליח איתן. סלט ירוק קטן וביצת עין ליד – ויש לכם ארוחת ערב מושלמת, ממש באפס מאמץ. למתכון: לחמניות גבינה מהירות
אין לכם זמן לכלום? מהיום זאת לא סיבה להימנע מלהכין לחם ביתי טוב. המתכון הזה ידרוש מכם רק דקות בודדות של ערבוב, ויניח על שולחנכם כיכר לחם רכה ועשירה כמו עוגה, עם מעטה פריך וטעים. למתכון: לחם מהיר בלי שמרים
כמה כיף שיש לחמים כאלה, שמתנהגים כל כך יפה ולא דורשים מאיתנו כמעט כלום בחזרה. למתכון: לחם סודה אירי
נתחיל בעובדה שאין כל קשר בין טעמה של הכוסמת הלא קלויה לבין זו החומה הקלויה. ועכשיו, כשהחלטתם להתיידד איתה, זמן להכין ממנה לחם נטול גלוטן שהוא גם טבעוני. למתכון: לחם מכוסמת לא קלויה
חושקים בלחם טרי? תנו לנו רק לערבב פה בירה עם כמה מצרכים בסיסיים (עניין של משהו כמו 5 דקות), להוסיף תוספות שמשמחות את הפה ולהטיס לתנור. למתכון: לחם בירה עם אגוזים וחמוציות
רק לעתים מאוד נדירות אנחנו פוגשים בספר בישול שכל מה שאנחנו מכינים ממנו מצליח, וב"מצליח" אנחנו מתכוונים ליוצא מעלף. הספר האחרון של ארז קומרובסקי הוא אחד כזה. ללחמים המהירים של ארז קומרובסקי
מתקתקים בצק משני מרכיבים (שלושה כולל המלח) ומילוי פשוט לא פחות, יוצרים צורת פיתה וצורבים על המחבת 3 דקות מכל צד. זהו. למתכון: חצ'פורי מהיר במחבת
פתח הכל סגור הכל