המתכון הזה לניוקי ביתי ולשני רטבים מצוינים שיחמיאו לו יוציא אתכם גם משקיענים וגם יצירתיים. אז תכינו את הידיים למפגש עם תפודים חמים, ובואו ללמוד איך מוציאים מתחת הידיים ניוקי שהם כמו עננים. למתכון: ניוקי בשני רטבים
עוגה קלילה להכנה, לחה וטעימה, עם זיגוג קפה ואבקת סוכר שמכינים בצ'יק צ'ק. דוחפים לתנור, מכינים כוס קפה, ומקבלים את השבת כמו שצריך. למתכון: עוגת קפה בחושה
אם מישהו היה מספר לנו לפני חודש שאנחנו הולכים לאכול מרק פטריות שיפיל אותנו מהרגליים - כנראה היינו צוחקים לו בפרצוף. כנ"ל לגבי מרק עגבניות. אבל אז טעמנו את המרקים של מעדניית אגתה. במילה אחת: מושלם. למתכונים: מרקים של אגתה
שתי ציפורים על מקל אחד: גם תעסוקה נחמדה וגם בוסט של אנרגיה לילדים, בלי חומרים משמרים (אבל עם נוטלה, כי בכל זאת יש גבול). והלהיט הכי גדול: זה כל כך טעים, שאין סיכוי שהם יחשדו שזה גם בריא. למתכון: חטיפי אנרגיה תוצרת בית
הרכבנו עבורכם ארוחת שבת מהסרטים, לכם רק נשאר לבשל אותה: סלמון בחרדל דיז'ון, ניוקי מהסוג שקל להכין, עם פטריות ועגבניות צלויות בחמאה, סלט עם רוטב הכי טעים בעולם ופאי לימון חתיך עולמי. למתכונים לשבת
רוצים לאתגר את עצמכם כמו משתתפי "מאסטר שף" ולהכין את קינוח האדמה האולטרה מסובך של מאיר אדוני? הנה המתכון עם כל שלבי ההכנה שלו, לאמיצים במיוחד. בתכנית זה לקח להם ארבע שעות וחצי. למתכון: קינוח האדמה של מאיר אדוני
פתח הכל סגור הכל