מרק פלפלים צלויים קר, גספצ'ו עם מרכיב אחד שכולם יאהבו אבל אף אחד לא יזהה, צזיקי כהלכתו, והכי חשוב: הסוד השמור שהופך עיסת ירקות קרה למרק קיצי משובח. 4 מתכונים למרקים קרים
מתחילים בבישול האורז בשפע מי מלח, כמו שמבשלים פסטה, מסננים, ואז מוסיפים את הירוקים ומבשלים עוד קצת. מגישים עם יוגורט ושמן זית ונהנים מהחיים. למתכון: אורז יווני ירוק עם תרד ועשבי תיבול
מאחורי המראה הפשוט הזה מסתתרת עוגה מעולה שאי אפשר להפסיק ליישר, ואז לעקם כדי שיהיה צריך ליישר שוב (ויש גם גרסה פרווה). למתכון: עוגת בננות ומייפל
תירס צלוי על הגריל עם רוטב שמנתי חריף ונהדר, פולנטה מתירס טרי ומרק אחד שדורש המון עבודה, אבל אם הוא טוב לרושפלד הוא כנראה טוב גם לכם. 3 מנות טעימות במיוחד שמכינים עם תירס מתוק
כשאנחנו שומעים "קציצות" אנחנו אוטומטית חושבים על בשר, או לכל היותר עוף. אז לא - היום אנחנו עם קציצות מדג בס, שהולכות להטריף לכם את השכל ולא רק בגלל שהן חריפות אש. למתכון: קציצות דג בס ברוטב חריף
תקראו לזה קציצות, לביבות או פלאפל, הכדורים הירוקים האלו כל כך טעימים, מזינים ומשביעים - שלמי בכלל אכפת השם. אפשר לטגן או לאפות. למתכון: פלאפל עדשים עם מנגולד ואגוזי מלך
והשבוע: גם עוף בסגנון תבית וגם קציצות בקר של בני סיידא, כי לא הצלחנו להתאפק - ויש גם סלט בריא ומרנין עם קינואה אדומה וסלט גזר שרץ מפה לאוזן והוא באמת משהו יחיד ומיוחד. ומה לקינוח? אוהו, שווה לחכות. למתכונים לשבת
פתח הכל סגור הכל