סלט תפוחי אדמה וביצים של חיים כהן
להכין סלט תפוחי אדמה טוב זה לא עניין של מה בכך. תראו את חיים כהן - הוא קודם מבשל את התפודים, אז אופה ורק אז מכניס לסלט, ביחד עם ביצים במרקם מושלם וירקות פריכים. מנה ראשונה מושלמת לקיץ ולארוחות משפחתיות.
>> למתכון: סלט תפוחי אדמה וביצים
רביולי פטריות של אייל שני
הייתה תקופה שכל מה שרצינו להכין זה את הרביולי הזה. לא מכינים אותו בדרך הרגילה שמכינים פסטה - מדובר כאן על בצק רבוך, כזה שמכינים על האש עם קצת כוח בידיים, שנותן תוצאה לא פחות ממופלאה. הרבה עבודה, אבל שווה כל רגע. תאמינו לנו.
פאי רועים של יונתן רושפלד
גם הפאי הזה הוא משהו שמכינים כל יום - נדרשים לו הרבה חומרי גלם ויש בסוף הרבה כלים לשטוף, אבל בשביל לאכול כזה מתכון של רושפלד הייתם משלמים הרבה כסף. אז למה לא להכין אותו בעצמכם? זה מה שקורה שמשדרגים פאי רועים לרמה של שף.
>> למתכון: פאי רועים של יונתן רושפלד
קראמבל דובדבנים ושזיפים של מיכל אנסקי
עוגת קיץ מעולה שעושה שימוש בפירות עונתיים. תראו איזה יופי של עוגה אפשר לעשות מ-6 מרכיבים מאוד בסיסיים. הפירות יכולים להשתנות לכל מה שאתם אוהבים וכיף להגיש את הקראמבל הזה עם יוגורט קר או עם גלידת וניל.
>> למתכון: קראמבל דובדבנים ושזיפים
מאסטר שף עונה 5 עולה ביום ראשון הקרוב (21.6), אחרי החדשות בערוץ 2.