פסח, חיים כהן במטבח - סלט תפוחי אדמה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
מנה ראשונה: סלט התפודים של חיים | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלט תפוחי אדמה וביצים של חיים כהן

להכין סלט תפוחי אדמה טוב זה לא עניין של מה בכך. תראו את חיים כהן - הוא קודם מבשל את התפודים, אז אופה ורק אז מכניס לסלט, ביחד עם ביצים במרקם מושלם וירקות פריכים. מנה ראשונה מושלמת לקיץ ולארוחות משפחתיות.

>> למתכון: סלט תפוחי אדמה וביצים

בואו תגידו לנו שלום בפייסבוק

רביולי במילוי בשר ברוטב שמנת (צילום: אנטולי מיכאלו, קמפנלו)
עוד ראשון: רביולי פטריות של אייל | צילום: אנטולי מיכאלו, קמפנלו


רביולי פטריות של אייל שני

הייתה תקופה שכל מה שרצינו להכין זה את הרביולי הזה. לא מכינים אותו בדרך הרגילה שמכינים פסטה - מדובר כאן על בצק רבוך, כזה שמכינים על האש עם קצת כוח בידיים, שנותן תוצאה לא פחות ממופלאה. הרבה עבודה, אבל שווה כל רגע. תאמינו לנו.

>> למתכון: רביולי פטריות

פאי רועים צמחוני (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
עיקרית: פאי רועים של יונתן | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

פאי רועים של יונתן רושפלד

גם הפאי הזה הוא משהו שמכינים כל יום - נדרשים לו הרבה חומרי גלם ויש בסוף הרבה כלים לשטוף, אבל בשביל לאכול כזה מתכון של רושפלד הייתם משלמים הרבה כסף. אז למה לא להכין אותו בעצמכם? זה מה שקורה שמשדרגים פאי רועים לרמה של שף. 

>> למתכון: פאי רועים של יונתן רושפלד

מנת הדובדבנים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
ולקינוח: קראמבל של מיכל | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

קראמבל דובדבנים ושזיפים של מיכל אנסקי

עוגת קיץ מעולה שעושה שימוש בפירות עונתיים. תראו איזה יופי של עוגה אפשר לעשות מ-6 מרכיבים מאוד בסיסיים. הפירות יכולים להשתנות לכל מה שאתם אוהבים וכיף להגיש את הקראמבל הזה עם יוגורט קר או עם גלידת וניל.

>> למתכון: קראמבל דובדבנים ושזיפים

מאסטר שף עונה 5 עולה ביום ראשון הקרוב (21.6), אחרי החדשות בערוץ 2.

>> לאתר מאסטר שף 5
>> לכל המתכונים של מאסטר שף