מה לעשות, אפילו לנו, בשלני על שכמונו, לא תמיד יוצא טוב. לפעמים זה כי אנחנו לא מרוכזים מספיק (אהלן, כל סיר ששרפנו אי פעם), לפעמים קורות תאונות ומשהו נשפך או נשבר ומדי פעם, וזה הכי מרגיז, סתם לא מצליח, אפילו שהכנו את זה מושלם אלף פעמים לפני זה.
עוף יבש? מרק מלוח? אורז דייסתי? נכון, זה מעצבן. ונכון, הכי קל זה לזרוק הכל לפח ולשכוח מכל הסיפור (שלא לומר - לזרוק הכל לפח ולהיכנס מתחת לשמיכה עד הודעה חדשה). אבל רגע לפני שאתם משליכים לפח מזון אכיל לחלוטין וגם זמן עבודה יקר - הנה כמה פתרונות למשברים, תקלות ואסונות קטנים שקורים לכל מי שנכנס למטבח. נשבעים.