מבחינתנו, כל מזג אוויר של פחות מ-30 מעלות הוא סיבה טובה למרק. ואם יש שלוש טיפות אז בכלל. 15 מרקים להכין לפני שהחורף מגיע (כולל המינסטרונה שבתמונה)
ועוד מרק אחד, שמבוסס על תירס - אבל לא על זה שאתם חושבים. למתכון: מרק תירס לבן
לא מטוגנת בשמן עמוק, לא צלויה בתנור. לאחרונה זאת הדרך המועדפת עלינו להכין כרובית. למתכון: כרובית במחבת
ארוחה נהדרת שמתחילה במינסטרונה ומסתיימת בשבלולי קינמון. למתכונים לשבת
הטמפרטורות מתחילות לרדת? אלה המאפים לאמץ עכשיו. מתכונים למאפים שהם בול לסתיו
איזה בלגן זה רוגלך, אה? ובכן, לא אלה. למתכון: רוגלך פילו עם שוקולד וטחינה
פתח הכל סגור הכל