מה אתם רגילים לדחוף למיקרו כשאין לכם כוח או זמן לבשל, שניצל ופתיתים? בבריטניה יש כאלה שיש להם סטנדרטים גבוהים יותר גם לגבי ארוחה בחימום מהיר, והם גם מוכנים לשלם הרבה יותר בעבור הציפיות הגבוהות שלהם.
המלח מיובא במיוחד מסלובניה
יצרן הארוחות המוכנות לחימום במיקרו, השף צ'ארלי ביגהם, מוכר היום מהדורה מוגבלת של פאי הדגים המהודר שלו –בעבור סכום סמלי של 314 יורו. המנה כוללת נתח מובחר של סלמון, עשוי בשמפניית דום פריניון ומבושל עם צדפות, לובסטר ופטריות כמהין, מכוסה בפירורי זהב 24 קראט ומוגשת בליווי קוויאר בלוגה היוקרתי, המונח משני צידיה בשתי כפיות עשויות מאם הפנינה.
אם עוד לא ברור לכם למה המנה מתומחרת במחיר השערורייתי שלה, יש להוסיף כי כל חומרי הגלם הם מהמובחרים ביותר הקיימים – הדגים ופירות הים לוקטו במיוחד על ידי צוללנים בחופים בהם הדגה מצוינת במיוחד, תפוחי האדמה מזן בעל טעם משובח, שמן הזית, גבינת הצ'דר והפקורינו הינם של הייצרנים הטובים ביותר הקיימים והמלח שנבזק על המנה הובא מהמכרות של סלובניה.
את המנה הכין השף במשך שלוש וחצי שעות, אבל לחמם אותה בבית ייקח לכם רק כמה דקות. מי שיזמין את פאי הדגים יקבל אותו במגש מוזהב והוא יגיע אליו על ידי מאבטח, כדי למנוע תקלות בדרך. לנו לא ברור מי ישלם סכום כזה - ועוד על מנת דגים. מילא, הקינוח היקר ביותר בעולם. על קינוחים היינו נותנים את חצי המלכות. אבל מנת לובסטר ב-300 אירו? לאנגלים יש טעם משונה.