בימים האחרונים הרשתות החברתיות מוצפות בתמונות של בייגלים זרחניים שמביאים את המונח "סכריני" אל גבול חדש. על בייגל הקשת-בענן, או בשמו המקורי ריינבו בייגל, אחראית מאפייה קטנה בשם Bagel Store שממוקמת בברוקלין, ניו יורק.
בחנות הבייגלס לא מסתפקים בכך שהבייגלים יפים כמו משהו שנוצר ממיץ של חד קרן ויש להם טעם דגני בוקר פירותיים, וממלאים אותם בגבינת שמנת עם פאנפטי, או במילים פשוטות- גבינת שמנת מתוקה שבתוכה סוכריות צבעוניות. כי למה לא להכניס עוד קצת סוכר?
עוד באוכל טוב:
הקהל בוחר את הטעם החדש של סוכריות m&m's
מתכון לחיתוכיות אגוזים וקרמל לעצלנים
טעמנו את הפיתות של דוד ויוסף סטריט פוד
אין ספק שהבייגלים האלה פוטוגניים בטירוף, אבל יש סיכוי שהם טעימים כמו שהם נראים? גולשים טעמו והעלו את התגובות שלהם לרשת, והאמת, היו שם כמה הפתעות.