מכירים את המגירה שמתחת לתנור? אנחנו מהמרים על שלוש תשובות אפשרויות לשאלה הזאת: א. כן, בטח שאתם מכירים, המגירה שאתם מאחסנים בה מחבתות וניירות אפייה ועוד כל מיני. ב. לא, אבל זה רק כי לא הבנתם שהחלק הזה נשלף והוא בעצם מגירה (מודים ונבוכים: אלה אנחנו). ג. אין לכם מגירה כזאת מתחת לתנור ואליכם נגיע בהמשך.
אז ככה, שימו לב - המגירה הזאת היא לא מגירה רגילה והיא בכלל לא אמורה לשמש למה שאתם חושבים. כן כן, כולם חושבים שזה עוד שטח אחסון קטן ויעיל, אבל אתר TIPHERO פקח את עינינו ואנחנו רוצים לפקוח גם את שלכם: מדובר במגירת חימום שאמורה לשמור מאפים ותבשילים בטמפרטורה טובה לאכילה.
למעשה, תא החימום הזה אמור לעבוד על אותו עיקרון של המנורות במטבחים גדולים של מלונות או קייטרינג, ששומרות על האוכל בטמפרטורה אחידה ונכונה, מוכן לאכילה, ואם הייתם יודעים שיש לכם בדיוק כזה גם בבית - כל חוויית האירוח שלכם לאורך כל החיים הייתה יכולה להיראות אחרת. אבל זה לא יום להתעסק בעבר. בוא נדבר על מה עושים מכאן.
קודם כל - אם יש לכם מגירה כזאת מתחת לתנור (לא רלוונטי לתנורים בילט אין, רק לתנורים עומדים) אנחנו ממליצים לכם לחטט באיפה שזה לא יהיה שאתם שומרים את הוראות ההפעלה של מכשירי החשמל שלכם ולאתר את החוברת של התנור. שם יהיה כתוב מה בדיוק ניתן לחמם שם, ואילו פיצ'רים מיוחדים נוספים הסתתרו שם כל הזמן (למשל, מווסת לחות. יש מגירות חימום שעושות את זה).
אם לא מצאתם את החוברת - אפשר תמיד לחפש באינטרנט לפי הדגם הספציפי שברשותכם, או פשוט לנקות היטב את המגירה שלכם מכל מה ששמתם בה עד היום, ייתכן מאוד שבחלק הפנימי שלה כתוב למה היא מיועדת בדיוק.
ומה עם אלה שאין להם מגירה כזאת בתנור? אם נדלקתם על הרעיון - תשמחו לדעת שלא מעט ייצרניות תנורים מציעות מגירה כזאת בנפרד, שאפשר להוסיף מתחת לתנור או במקום אחר במטבח.