אין לדעת מתי תיתקעו בלי מחבת ועם חשק עז לחביתה! טוב, סביר להניח שזה לא יקרה לכם לעולם, אבל יש דברים שאנחנו מתים לנסות מחמת המגניבות, וכאלה הן הדרכים הסופר-קוליות האלה להכנת חביתה, עם או בלי תוספות, בדקות ספורות ובלי מחבת, מרית וכיריים.
חביתה בספל
מכל השיטות, לזו יש את הסיכויים הטובים ביותר להפוך למשהו שבאמת נעשה. קודם כל - זה חוסך כלים: מכינים את הכל בספל ואפשר לאכול ישר ממנו. אהבנו. מעבר לזה - התוצאה נראית מגרה בהחלט והתהליך פשוט וקל.
המהדרין מוזמנים לשדרג את חביתת המיקרו שלהם עם מיונז (כן כן) - מניסיון אנחנו יודעים להגיד לכם שמדובר ביופי של יציאה.
חביתה בתבנית מאפינס
זה כבר רעיון של רון יוחננוב, שמדי פעם אנחנו מאמצים לארוחת הערב שלנו בשמחה. חותכים כל מיני ירקות, מקשקשים ביצים ומרכיבים לכל אחד את האומלט שהוא אוהב בתור שקע של תבנית מאפינס. ומכיוון שלנקות תבנית מאפינס זה תיק גדול בהרבה מאשר לנקות סתם מחבת - אנחנו ממליצים לכם להשתמש בקוקוטים. הרי לא באנו לפה בשביל להוסיף לעצמנו עבודה. זה המתכון.
חביתה במכשיר ופלים
פייר, זה נראה טעים ופשוט אבל יש לנו הרגשה שמעורב בעסק הזה תהליך ניקיון רציני, כך שמעבר לשימוש המקורי והמדליק במכשיר שאנחנו בקושי נוגעים בו - אין כאן הברקה גדולה. זה כמובן לא אומר שלא ננסה, לפחות פעם אחת.
חביתה בשקית
על פניו זה נשמע כמו משהו שפשוט לא. אבל - הווידיאו גרם לנו לחשוב פעמיים כי התוצאה נראית מגרה בהחלט, וכי לא מעורב שמן בתהליך ההכנה, שני פלוסים גדולים. מה שכן, להרתיח סיר מים זו פעולה שדורשת גז ודורשת זמן - כך שאם אתם לא בדיאטה קיצונית, יש מצב שהגיוני יותר פשוט להשתמש במחבת.