אם עדיין לא הכנתם קדירה החורף - כזאת קלאסית, עם קוביות בשר בקר ושעועית לבנה, לגמרי הגיע הזמן לתקן את זה, עם מתכון של ג'קי אזולאי. למתכון: קדירת בשר ושעועית
תום פרנץ הצליח לפצח את הנוסחה ההונגרית לגולאש מנצח, ואומנם כבר הכנו אותו כמה פעמים החורף, אבל השבת נעשה את זה שוב, כדי להיפרד כמו שצריך. למתכון: גולאש
אתם לא חושבים להכין מנה שקוראים לה נזיד כשהחורף מראה סימנים של פרידה, נכון? אז עכשיו זה בדיוק הזמן. למתכון: נזיד עדשים
למתכון הזה נחשפנו לפני כמה שנים טובות ומאז אנחנו מכינים אותו שוב ושוב, בכל פעם שאנחנו רוצים להיזכר כמה חורף זה כיף. למתכון: לחם ממולא גבינת ברי
סמל החורפיות הטעימה והנהנתנית - מרק בצל עם חמאה ויין לבן, שמוגש עם צנימים של בגט וטונות של גבינה איכותית. אם לא עכשיו אימתי. למתכון: מרק בצל צרפתי
אי אפשר להעביר את השבת החורפית הכנראה-אחרונה בלי סרט טוב בטלוויזיה וספל של שוקו חם, אבל אמיתי. איך מכינים? המתכונים הכי שווים לשוקו חם
אמא של אינס שילת ינאי קוראת לעוגה הזאת "עוגת חורף", ואנחנו מתכוונים להכין אותה ממש הסופ"ש. וחוץ מזה, עוגת שמרים בלי לישה - צריך עוד סיבות? למתכון: עוגת חורף
אם ניתן לחורף להסתיים בלי שהכנו פונדו שוקולד אפילו פעם אחת - אנחנו נראה את זה ככישלון אישי. למתכון: פונדו שוקולד
פתח הכל סגור הכל