מה עושים כשאין אוכל? מחממים משהו שנשאר משבת. ואם אין? דוחפים למיקרו משהו מהמקפיא. ואם אין? סוגרים פינה עם קורנפלקס. ואם אין? בערך כאן נכנסת לתמונה האופציה של פיצה-פיתה, כלומר פיתה מרוחה ברוטב עגבניות (בואו, קטשופ) עם גבינה צהובה, שנשלחת לטוסטר לכמה רגעים ויוצאת כשכולה זועקת צ'יפ.
רק בשנים האחרונות למדנו שפיצה על פיתה יכולה להגיע גם בסטייל אחר לגמרי, כמו הפיצה פיתה הזאת, עם האנשובי והחמאה, או לחלופין זאת, עם השוקולד והבננות, ועכשיו, עכשיו אנחנו מוכנים להרחיב את העולמות שלנו למחוזות חדשים של פיצות על פיתות. נתחיל ב-5 האלה: