5 מרכיבים ו-15 דקות עבודה (פלוס טיגון) - ואתם מסודרים עם קציצות טונה נהדרות, שטעימות בכל טמפרטורה ובכל מצב. למתכון: קציצות טונה
פשטידת פסטה וגבינות זה תמיד טעים, ואם מוסיפים לה רוטב עגבניות והופכים אותה לזיטי אז בכלל. למתכון: זיטי
בגלל שטיגנו את קציצות הטונה, את הנאגטס האלה נאפה. מבטיחים לכם שהם עדיין יהיו מעולים. למתכון: נאגטס תירס
כאילו שלחמניות מרקו כשלעצמן הן לא סיבה מספיק טובה למסיבה, הלכנו עוד צעד קדימה ומילאנו אותן במוצרלה. למתכון: לחמניות מרקו
אפשר להכין רוטב לקציצות המקסימות האלה, אבל כל כך כל כך לא צריך. מושלמות לנשנוש ישר מהקופסה. למתכון: קציצות עוף ובטטה
אם אתם מתכוונים לטייל שלוש שעות בשמש לפני האוכל אל תיקחו איתכם את הסלט הזה. בכל מקרה אחר - חובה. למתכון: סלט ביצים
המתכון הזה מלמד איך לשדרג את ההגשה של לביבות הסירניקי האלוהיות. בשקט בשקט נגיד לכם שבכלל לא חייבים לשדרג, הן מושלמות ככה. למתכון: לביבות גבינה
זה כבר כמה שנים שכל מי שמחשיב את עצמו משקיען אופה קרקרים במקום לקנות, ומאז שגילינו את המתכון הזה אנחנו מבינים למה. למתכון: קרקרים ביתיים
משהו לנגב עם הקרקרים: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. קצת טחינה, נגיעות של חריף - אמריקה (או במקרה הזה יוון). למתכון: מסבחה אפונה צהובה
בשביל צ'יפס בטטה מושלם צריך שני דברים: 1, טיגון בשמן עמוק, ו-2: ציפוי דקיק של קורנפלור, ששומר על הפריכות. למתכון: צ'יפס בטטה
מתכון לסלט פתיתים מהיר וטעים עד השמיים, עם אפונה, נענע, גבינת פטה ולימון כבוש. 20 דקות עבודה. למתכון: סלט פתיתים
מה שכיף בלביבות האלה, חוץ מהטעם ההורס, הוא שהן טעימות גם ביום שאחרי - אז אפשר להכין ולחסוך עבודה למחר. למתכון: לביבות כרישה וקוואקר
לחמניות רכות וריחניות במיוחד, עם בצלים ופילטים של אנשובי. בילדים נתחשב ממש תכף. למתכון: לחמניות בצל
גדול עליכם שמרים? קבלו מאפינס זהובים, ריחניים ומלאי טעם - עם בצל מטוגן שהופך אותם למדהימים. למתכון: מאפינס בצל מטוגן
הוא טעים חם, הוא טעים קר, והוא מושלם עם המאפינס או הלחמניות של מקודם. ואגב, לא צריך לטגן. למתכון: סלט חצילים ברוטב עגבניות
הילדים יעופו על זה: מאפינס פשוטים פשוטים, שאפשר להוסיף להם מה שרוצים ואפילו להפוך אותם למתוקים על הדרך. למתכון: מאפינס קוטג'
מכירים "בית לזית"? אז קבלו את השדרוג המהמם שלו. אתם יכולים לקרוא לו "בית למוצרלה", אבל אל דאגה, הזיתים עדיין שם. למתכון: מאפי זיתים ומוצרלה קטנטנים
פתח הכל סגור הכל