מאפינס שוקולד צ'יפס בסיסיים
המתכון הכי בסיסי, שאנחנו נוהגים להכין עם שוקולד צ'יפס, אבל אתם מוזמנים לשדרג כאוות נפשכם. מסוג המאפים שתמיד כדאי שיהיו במקפיא.
>> למתכון: מאפינס שוקולד צ'יפס בסיסיים
מאפינס בננה ושוקולד מריר
עוד קלאסיקה, עוד מתכון שאנחנו מכינים ללא הרף. עוגות בננה אישיות, טעימות טעימות, שאם לא נזהרים אפשר בקלות להוריד שלוש מהן במכה.
>> למתכון:מאפינס בננה ושוקולד מריר
מאפינס פרג ולימון
אחרי שתי קלאסיקות, זה הזמן למאפינס קצת פחות שגרתיים. ואם למישהו פחות מתאים פרג, אפשר גם להחליף את הפרג בקוקוס (טחון).
מאפינס בננה ושיבולת שועל מקמח מלא
וזו הגרסה הבריאה יותר למאפינס בננה, עם קמח מלא ושיבולת שועל. רוצים שהילד יאהב אתכם ברמות אחרות? בתיק האוכל, ליד הכריך, הטמינו לו שניים כאלה.
>> למתכון: מאפינס בננה ושיבולת שועל מקמח מלא
מאפינס שוקולד וגבינה
השילוב הזה, של שוקולד וגבינה, נולד בגן עדן, ומי שלא מבין את זה הוא פשוט כסיל גדול. אה, ובמתכון הספציפי הזה יש גם שוקולד לבן.
>> למתכון: מאפינס שוקולד וגבינה
מאפינס מייפל, קינמון ופקאן
עוגת מייפל, מכירים? אז הנה היא בגרסה אישית, משודרגת בקינמון ובאגוזי פקאן. מי מעמיד מים?
>> למתכון: מאפינס מייפל, קינמון ופקאן
מאפינס יוגורט ונוטלה
על המאפינס האלה אנחנו נהנים להגיד שהם בריאים, כי יש בהם יוגורט, ורק את הנוטלה אנחנו קצת מחרישים. אז נכון, אולי הם לא פאר הבריאות, אבל הם טעימים כל כך, שמי בכלל עוצר לחשוב על זה.
>> למתכון: מאפינס יוגורט ונוטלה
מאפינס שוקולד שוקולדיים במיוחד
את המאפינס האלה אנחנו אוהבים להכין לימי ההולדת של הילדים בגן. אנחנו מרגישים ששברנו קצת את קונבנציית העוגה הכושית, והם מרגישים שטעים להם בטירוף.
>> למתכון: מאפינס שוקולד שוקולדיים במיוחד
מאפינס תירס
ולא ניפרד בלי ארבעה מתכונים למאפינס מלוחים, כי גם להם מגיע. הראשון: מאפינס שהם למעשה פשטידות תירס אישיות, שהכי כיף בעולם לקחת לבריכה.
מאפינס ברוקולי
חיפשתם דרך לגרום לילדים לאכול ברוקולי (אוקיי, וגם לעצמכם)? מצאתם! גבינות, תירס, ברוקולי והסתדרתם עם מאפינס מעולים.
>> למתכון: מאפינס ברוקולי ותירס לילדים
מאפינס גבינה
גם המאפינס האלה חביבים במיוחד על ילדים, והם גבינתיים וטעימים ומושלמים לסגירת פינה של ארוחת ערב, בעיקר בחופש הגדול.
מאפינס יוגורט ובצל מטוגן
אחרונים חביבים - מאפינס מלוחים למבוגרים, כי אולי קצת קשה לזכור את זה בימים אלה, אבל גם אנחנו בני אדם. במאפינס האלה יש יוגורט שמשדרג להם את המרקם, ובצל מטוגן טוב טוב שמשדרג את הטעם. לקחנו.