כדורי שוקולד הם החיים, ומי שלא מסכים עם זה כנראה לא באמת חי. אנחנו הכי אוהבים את כדורי השוקולד של מיקי שמו, שיש בהם שוקולד מריר ושוקולד חלב, אבל ברגעים של חולשה נקבל בברכה גם את הגנריים והפשוטים שבכדורים, שאינם אלא תערובת של ביסקוויטים, קקאו וסוכר (רק בלי מרגרינה, אפילו לנו יש גבולות).
כעת נשאלת השאלה: האם כדורי שוקולד הם בכלל מזון שראוי לשדרג? האם הם לא - כמו עוגת שוקולד שאין בה גרם אחד של שוקולד - מאכל שהחן שלו הוא בפשטות, ושכל נגיעה בו היא בבחינת חילול קודש? הרבה התחבטנו בסוגיה הזו ובסופו של דבר החלטנו שלא. ולא רק שכדור שוקולד משודרג אין בו פסול - גם העוגה הכושית המסורתית, ראוי לגמרי לשדרגה בפצפוצים של שוקולד אמיתי, ואם לא אז לפחות בגנאש שוקולד כציפוי. אז כדורי שוקולד משודרגים - מוכנים?
והנה עוד כמה רעיונות:
כדורי שוקולד לוז בסגנון פררו רושה
כדורי עוגת גבינה בציפוי שוקולד