מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
כבר לא בוקר, עוד לא צהריים: 4 סלטים הורסים לבראנצ'
כמה מיוחדים, ככה פשוטים להכנה: ארבעה סלטים שנראים רגילים לגמרי, עם מצרכים יום-יומיים והוראות הכנה קלילות, שאנחנו מבטיחים לכם שייגנבו את ההצגה כשתגישו אותם
בית וקיט
פורסם:
צילום: אורנה בן חיים, mako אוכל
הקישור הועתק
תגידו שזה בסך הכל נראה כמו עוד ברוקולי? אז תגידו, עד שתטעמו. הבראנצ' של "בית וקיט" בלוחמי הגטאות מתמשך משבע בבוקר ועד 12 בצהריים, והבופה שלו מתעדכן באופן שוטף ומתאים עצמו לשעה ביום; אבל מה שמיוחד בבראנצ' הגלילי הזה הם הטעמים של הסלטים, שבשימוש במרכיבים פשוטים וזמינים ובלי יותר מדי עבודה מקבלים טוויסטים מפתיעים שעשו לנו לא רק את הבוקר אלא את כל היום. בחרנו 4 סלטים מעולים – והשגנו את המתכונים.
בטטות עם קוקוס ברוטב פרי הדר|צילום: אורנה בן חיים, mako אוכל