כבר לא בוקר, עוד לא צהריים: 4 סלטים הורסים לבראנצ'
כמה מיוחדים, ככה פשוטים להכנה: ארבעה סלטים שנראים רגילים לגמרי, עם מצרכים יום-יומיים והוראות הכנה קלילות, שאנחנו מבטיחים לכם שייגנבו את ההצגה כשתגישו אותם
תגידו שזה בסך הכל נראה כמו עוד ברוקולי? אז תגידו, עד שתטעמו. הבראנצ' של "בית וקיט" בלוחמי הגטאות מתמשך משבע בבוקר ועד 12 בצהריים, והבופה שלו מתעדכן באופן שוטף ומתאים עצמו לשעה ביום; אבל מה שמיוחד בבראנצ' הגלילי הזה הם הטעמים של הסלטים, שבשימוש במרכיבים פשוטים וזמינים ובלי יותר מדי עבודה מקבלים טוויסטים מפתיעים שעשו לנו לא רק את הבוקר אלא את כל היום. בחרנו 4 סלטים מעולים – והשגנו את המתכונים.
בטטות עם קוקוס ברוטב פרי הדר | צילום:
אורנה בן חיים, mako אוכל
בטטות עם קוקוס ברוטב פרי הדר
תגובות