ברוסקטה לעצלניםמנת פתיחה לארוחה חלבית
תמי סירקיס אקרמן
| יופי של יום
| פורסם 07/09/09 13:08
תמונת AVI: וידאו אין צלם, גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה. 2. מברישים כל פרוסה בשמן זית ומתבלים בעדינות בשום, מלח גס ופלפל שחור. 3. אופים כעשר דקות בתנור, שחומם מראש לחום בינוני-גבוה 180 מעלות, רק עד שהלחם פריך אך לא שרוף. לארוחה חלבית מלאה ומשובחת הוסיפו סלט טונה פיקנטי, סלט ירוקים עם פיצוחים, ולקינוח: תאנים ממולאות גבינת שמנת ודבש |