ספגטי ברוטב עגבניות ועוףזה מה שיחכה להם היום אחרי בית ספר
תמי סירקיס אקרמן
| יופי של יום
| פורסם 01/09/09 10:15
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים במחבת מחצית מהשמן ומשחימים בו את הבשר. מוציאים לקערה. 2. מוסיפים למחבת את יתר השמן ומטגנים בו את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות, את הבשר והתבלינים ומביאים לרתיחה. 3. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים נספגים בירקות ומתקבל רוטב סמיך. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. 4. מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומגישים חם עם הרוטב. רוצים עוד? השלימו את הארוחה עם סלט פסטה ופסטרמה קר |