המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי הקציצות, עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה. מגלגלים לקציצות. 2 משמנים קלות את תבנית התנור הגדולה ומסדרים עליה את הקציצות. בינתיים מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 3 מכינים את הטחינה: מערבבים את כל חומרי הטחינה עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 אופים את הקציצות 10 דקות, הופכים אותן ואופים אותן עוד 10 דקות. אחרי 20 דקות האפייה הכוללות, יוצקים את הטחינה על הקציצות ומחזירים אותם לעוד 2 דקות בתנור, בחום של 250 מעלות. * כל מנה היא זוג קציצות וכוללת 150 קלוריות. נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C |