המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מפוררים גבינת כנען לקערה. מוסיפים את שאר הגבינות, החלב, הביצים, הקמח, האספרגוס, העגבניות המיובשות, השום ועלי הטימין. ממליחים ומפלפלים בנדיבות ומערבבים היטב.
3 מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות עד שהמאפה זהוב.
* כל מנה כוללת 150 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו קובה לעצלנים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |