המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מורחים את חזה ההודו בכל החרדל ומקפידים להכניס חרדל גם בתוך הקפלים של החזה. 3 מניחים את החזה על תבנית, ומפזרים עליו את הסוכר החום. 4 מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה ומיץ הלימון ומטפטפים על חזה ההודו וסביבו. 5 אופים לא מכוסה 20-30 דקות, מוצאים ופורסים מיד (אחרת הבשר ממשיך להתבשל, ומתייבש). * כל מנה היא 2-3 פרוסות נדיבות, וכוללת 270 קק"ל. נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C |