המצרכים :
אופן ההכנה:1 חתוכים לקוביות את פרוסת הלחם, ומשחימים אותן בטוסטר אובן למשך כ-10 דקות.
2 קוצצים את הירקות ושמים בקערה. מתבלים בכפית שמן זית: לא צריך יותר מזה על מנת ליהנות גם מהטעם וגם מהיתרונות התזונתיים. לשמן זית טעם חזק, ולכן הוא נותן ארומה וטעם מצוינים גם בכמות קטנה.
3 מוסיפים לפי הטעם מיץ סחוט מכחצי לימון. כדאי להשתמש בלימון טרי וסגור, על מנת להרוויח את ויטמין ה-C שיש בו. ויטמין C מאוד עדין ונהרס בקלות באור ובחום. מומלץ להמעיט במלח.
4 מכינים את סלט הטונה: מערבבים בקערה נפרדת את הטונה לאחר סינון, כפית שמן זית, מיונז ואת המיץ מהחצי השני של הלימון.
5 מוסיפים את קוביות הלחם ואת סלט הטונה על הירקות.
* מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו שניצל אפוי, עם רק 490 קלוריות!>> כל המתכונים לראש השנה |