המצרכים (6 מנות):לקציצות:
למרק:
אופן ההכנה:1 מכינים את תערובת הקציצות: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומניחים בצד לחצי שעה.
2 מבשלים בסיר את כל חומרי המרק על אש גבוהה ללא מכסה עד לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם.
3 מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדלעת רכה. אם חסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים. טועמים ומתקנים תיבול.
4 מכינים קציצות קטנות בידיים רטובות ומכניסים אותן לסיר עם המרק. לא מערבבים עם כף, אלא מנענעים את הסיר בתנועות סיבוביות כדי שהנוזלים יכסו את הקציצות.
5 מכסים את הסיר, מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים עוד חצי שעה. מדי פעם בודקים ואם חסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים.
6 רצוי להגיש עם לחם!
* כל מנה כוללת 365 קק"ל עם שתי פרוסות לחם רגיל (205 קק"ל למנה גדולה ללא לחם).
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו תבשיל אורז, עדשים אדומות וירקות כתומים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |