המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי הקציצות, לשים מעט ביד ומניחים בצד ל-20 דקות. 2 בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והשום בתרסיס שמן. אם הם מתחילים להיחרך, מוסיפים מעט מים. 3 מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הקטשופ ורוטב הברביקיו. מתבלים, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. 4 יוצרים קציצות קטנות בידיים רטובות, וזורקים בזהירות אל תוך רוטב הרותח. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה. * אפשר להעשיר את הרוטב בירקות (קוביות קישואים, פלפלים, פטריות וכו') - פשוט מוסיפים אותם אחרי טיגון הבצל והשום. * בכל מנת קציצות עם רוטב יש 161 קלוריות. יחד עם ספל אורז מאודה - 400 קלוריות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו מוסקה דלת קלוריות (זהירות, לא כשר)
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |