טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
טורטייה עם חזה עוף וגוואקמולי. מהיר, אסתטי, משביע, והכי חשוב - דל קלוריות | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

מצרכים (ל-2 מנות):
100 גרם חזה עוף
2 כפיות שמן
חצי אבוקדו בינוני
מעט מיץ לימון
עגבנייה
בצל סגול קטן
חצי פלפל אדום
2-3 גבעולי כוסברה קצוצים
מעט צ'ילי
מלח ופלפל
2 טורטיות מקמח מלא (ניתן לקנות בסופר)

אופן הכנה:

1. צולים את חזה העוף במחבת עם כפית שמן או ספריי שמן. כשמוכן חותכים לרצועות.

2. חותכים את האבוקדו לקוביות ושופכים על הקוביות מיץ לימון.

3. חותכים גם את העגבנייה, הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות.

4. מערבבים את העגבניות, הפלפל והבצל עם האבוקדו. מוסיפים את הכוסברה ומתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל.

5. מחממים מעט טורטייה על מחבת יבשה.

6. מניחים במרכז הטורטייה מהגוואקמולי ומעליו מסדרים רצועות חזה עוף. מגלגלים את הטורטייה, ומקפלים את הקצה התחתון שהמילוי לא יברח. מכינים באותו אופן גם את הטורטייה השנייה, ונותנים ביס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים

>> בשבוע שעבר הכנו סירות קישואים ממולאות
>> עוד 3 קילו תוכלו לפרגן לעצמכם פיתה עם שמן זית וזעתר