לבד זה חטיף, עם סלט ליד זאת כבר ארוחת ערב. מתכון שיארגן לכם ערב מושלם מול הטלוויזיה – ולא משנה אם אתם יותר אנשים של מונדיאל או של "האוס".

קרוקטים בטטה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
קרוקטים של בטטות. זלילה נעימה מול הטלוויזיה | צילום: עמרי אנדרס צורף

קרוקט בטטה

מצרכים:
2 בטטות גדולות
25 גרם חמאה
1 ביצה קטנה
1/2 כוס פירורי לחם
מלח, תימין
1 כוס מים
4 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. מקלפים את הבטטות וקוצצים לקוביות בגודל ס"מ.
2. מעבירים לקערה חסינת חום, מוסיפים כוס מים ומכניסים למיקרוגל ל-7-10 דקות (תלוי בעוצמה שלו).
3. מסננים את המים הנותרים ומועכים את הבטטות יחד עם מלח, תימין וחמאה.
4. מוסיפים ביצה לתערובת, מערבבים ויוצרים כדורים קטנים.
5. מחממים שמן במחבת, ושופכים את פירורי הלחם לקערה.
6. מגלגלים כל כדור בפירורי לחם ומטגנים דקה-שתיים מכל צד.
7. מוציאים לנייר סופג ומגישים עם מיונז מתובל.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: קרוקט בטטה

>> בשבוע שעבר הלכנו על מנה עם שיק טרופי
>> לכל המתכונים ב-20 שקל ו-20 דקות