פשטידת פסטה היא מנה פשוטה להכנה ומשמחת לבב. הגרסה שלנו פשוטה ומהירה אפילו יותר – ומשמחת את הלב לא פחות. כאן בגרסת המנות האישיות.
פשטידות פסטה אישיות
מחיר: 15 שקל
זמן הכנה: 20 דקות
המצרכים:
1/2 חבילת פסטה (איזה שבא)
1 עגבנייה
1 כף גבינת סקי
2 פרוסות גבינה צהובה
חצי סלסלת פטריות שמפיניון
1 שן שום
1 כף שמן זית
מלח
מים לבישול
חופן אגוזי מלך (כדאי, לא חובה)
לפני האפייה: גבינה צהובה לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בינתיים מעבירים את כל יתר המצרכים למעבד מזון ויוצרים מהם מחית.
3. מכניסים את הרוטב שהתקבל למיקרוגל ל-20 שניות, ומערבבים.
4. מסננים את הפסטה, ומערבבים לתוכה את הרוטב.
5. מעבירים לקערות חסינות חום, נותנים לכל סועד להוסיף מלמעלה את כמות הגבינה המועדפת עליו ומכניסים לתנור ל-7 דקות.
6. מגישים מבעבע.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: פשטידות פסטה אישיות