שקשוקה ירושלמית
המרכיבים (2 מנות):
3 ביצים
מעט שמן
1 בצל קצוץ
3 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל חריף פרוס לרצועות דקות
50 גרם גבינה בולגרית
חצי לחם לבן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת עם מעט שמן, ומטגנים את הבצל.
2. מוסיפים את העגבניות והפלפל חריף, ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל 15 דקות.
3. מקשקשים את הביצים כמו לחביתה, ויוצקים מעל. מבשלים עוד 3 דקות.
4. מפזרים גבינה בולגרית ומגישים עם לחם.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: שקשוקה ירושלמית