1 מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב טורבו.
תפוח אדמה ברוטב שמנת פטריות. המרכיבים | צילום:
ענת אלישע, אוכל טוב, mako
2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות. מעבירים את הקוביות לתבנית חסינת חום, מורחים בשמן זית, מסדרים לשכבה אחידה ואופים עד הזהבה קלה (15-20 דקות).
3 בינתיים, קוצצים את הבצל, פורסים את הפטריות, מחממים במחבת כף חמאה וכף שמן זית במחבת ומטגנים את את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים גם את הפטריות ומטגנים עד הזהבה עמוקה. מוסיפים את השמנת והתבלינים ומבשלים כעשר דקות.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
4 יוצקים את רוטב השמנת מעל תפוחי האדמה, מפזרים את הגבינה ומחזירים לאפייה עד הזהבה.
יא אללה איזו הקרמה | צילום:
ענת אלישע, אוכל טוב, mako
בתיאבון!