1 מחממים שמן במחבת עמוקה ומוסיפים את הבצל. מטגנים כ-10 דקות.
2 מוסיפים את הפלפלים, השום, התבלינים ורסק העגבניות ומטגנים עוד 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
3 מוסיפים את קוביות חזה העוף, מטגנים כ-5 דקות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות נוספות.
4 מסדרים בטורטייה 3-4 כפות מתבשיל חזה העוף (אפשר להוסיף רוטב או ירק שאוהבים). מגלגלים וצולים בטוסטר או מחבת פסים כ-2 דקות מכל צד.
טורטייה עם תבשיל חזה עוף | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
ארוחת טורטייה וחזה עוף | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
** אין טורטיות? אפשר בכיף להגיש על אורז לבן.