פתיתים אדומיםכל הורה ישראלי שרוצה שהילדים שלו יחשבו שהאוכל שלו הכי טעים בעולם צריך את המתכון הזה, לפתיתים אדומים, מודפס ותלוי על המקרר. השלב הבא: להכין אותו לצהריים לפחות אחת לשבוע, ועדיף יותר
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר בינוני שמן ומטגנים את הבצל יחד עם מעט מהמלח 10-15 דקות, עד שהבצל מזהיב. 2 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 2-3 דקות, עד שחלק מהפתיתים מזהיבים. 3 מוסיפים את השום הכתוש, התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומכסים את הסיר היטב. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הפתיתים 10 דקות. 5 מכבים את האש, מערבבים את הפתיתים ומכסים שוב ל-10 דקות. 6 מסירים את המכסה, מערבבים במזלג ומגישים מיד. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פתיתים אדומים | צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! |