קינוח מלאווח ושוקולדרוצים לגנוב את ההצגה ביום העצמאות עם קינוח שהקדשתם לו 2 דקות וחצי בדיוק? קלטו את המאפה המטריף הזה, שמבוסס על מתכון שרץ עכשיו ברשת: שני עלי מלאווח, קצת (הרבה) נוטלה וקצת (הרבה) חלבה. הכי ישראלי![]()
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מורחים על אחד מעלי המלאווח נוטלה ומפזרים שערות חלבה בנדיבות. מכסים בעלה המלאווח השני ומהדקים מעט. ![]() ![]() 3 פורסים את כריך המלאווח לרצועות בעובי סנטימטר בעזרת גלגלת פיצה. 4 מגלגלים כל רצועה בנפרד ומסדרים אותן על נייר אפייה בצורת ספירלה (ראו בסרטון). 5 מברישים במעט ביצה טרופה ומכניסים לתנור ל-15-20 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד. ![]()
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. ![]() |