טראפלס פיסטוק משני מרכיביםממיסים שוקולד עם מחית פיסטוק, מעבירים לתבנית ומקפיאים. התוצאה: טראפלס לכל דבר ועניין, ועוד כאלה מהסוג המשובח. רוצים להשקיע עוד טיפה? פזרו על התערובת פיסטוק גרוס, מתוק או מלוח (אנחנו בעד מלוח) |
המצרכים :ל-12 טראפלס קטנים:
אופן ההכנה:1 ממיסים במיקרו את שוקולד יחד עם מחית הפיסטוק בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה. מפזרים בתחתית את הפיסטוקים המרוסקים ויוצקים את תערובת השוקולד. 3 מכניסים למקפיא ל-20 דקות, מוציאים וחותכים איך שרוצים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים ** הטראפלס הם פרווה בהנחה שהשוקולד המריר פרווה. |