סלט כרובית מושלם לסוף הקיץאיך סלט קונה אותנו? הוא מתפקד בתור ארוחה שלמה, הוא נטול גלוטן, דל שומן ועדיין טעים, מרענן ומשביע. בקיצור, קבלו סלט מהמם לסוף הקיץ שאולי אפילו יתגנב לארוחת ראש השנה שהולכת ומתקרבת. בתיאבון וגם לבריאות!
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מגררים את הכרובית בעזרת פומפייה (רק את הפרחים, בלי הגבעול) ומעבירים לקערה גדולה. 2 קוצצים את עשבי התיבול (פטרוזיליה, כוסברה, נענע) ומוסיפים לקערה. 3 פורסים את הצנוניות ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את החמוציות, השקדים והאגוזים. 4 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל המרכיבים, יוצקים לקערה, מערבבים מבלי למעוך את המרכיבים ומגישים. בתיאבון! יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |