פרגיות בתנורעם המתכון הזה של ענת אלישע, בעשר דקות הכנה אתם מתארגנים על תבנית פרגיות עסיסיות וטעימות עם תוספת ירקות בילט-אין ברוטב מתקתק של תפוזים, סילאן וסויה. צריך יותר מזה לאמצע שבוע?
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי, לא טורבו). 2 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את השומר, הגזר, הפרגיות והשום. 3 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 4 יוצקים את הרוטב מעל הפרגיות והירקות ומערבבים קלות. מתכון לפרגיות ברוטב תפוזים | צילום: ענת אלישע, mako אוכל5 מכניסים את התבנית לתנור לשעה ורבע או עד הזהבה עמוקה. פרגיות - לפני הכניסה לתנור | צילום: ענת אלישע, mako אוכלוכאן יש מתכונים לחנוכה בתיאבון! |