חזה עוף עם תפוחי אדמהחשבנו לחכות עם המתכון הזה ליום עמוס במיוחד, כי הוא פשוט מושלם לכאלה, אבל פשוט לא הצלחנו להתאפק. בסיר המענג הזה גרים בכיף חזה עוף (או כל נתח אחר, אגב), פלחי תפודים ורצועות בצל, יחד עם תיבול צהבהב משגע
צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את רצועות חזה העוף. צורבים משני הצדדים ומוסיפים את רצועות הבצל. למתכון המלא בבלוג של ענת אלישע 2 ממשיכים לצרוב על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-7 דקות. 3 מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה ואת כל התבלינים למעט הכוסברה. מערבבים היטב. 4 מוסיפים 2 וחצי כוסות מים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. 5 מנמיכים להבה לבינונית ומבשלים 20-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. 6 מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים עוד 2-3 דקות. |