סמורס באייר פריירכשראינו בטיקטוק את הטרנד הזה, שהוא מאוד אמריקאי במהותו, היה לנו ברור שאנחנו חייבים לנסות אותו ומהר. 4 דקות אחר כך, בעודנו מנגבים תערובת חמימה של מרשמלו ושוקולד מומס עם פתיבר, הבנו כמה צדקנו |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרפדים את תבנית האייר פרייר בנייר אפייה. 2 מפזרים את המרשמלו ומעליו את השוקולד. 3 מכניסים לאייר פרייר ל-3 דקות על טמפרטורה של 180 מעלות. 4 טובלים ביסקוויטים בתערובת החמה וזוללים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים סמורס באייר פרייר | צילום: יעל קצב, mako אוכל |