1 מחממים שמן בסיר עמוק ומניחים בו את העוף. מוסיפים תבלינים וצורבים את העוף היטב מכל הצדדים.
2 מוסיפים כ-2 ליטר מים רותחים ומכסים את הסיר.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
3 מבשלים על להבה בינונית-נמוכה כשעה וחצי.
4 מוציאים את העוף לצינון.
5 מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את האטריות והתבלינים. מטגנים קלות ומוסיפים כ-3 וחצי כוסות מציר העוף. מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה.
6 מבשלים 12-14 דקות, או עד שכל הנוזלים נספגים.
7 מגישים לצד נתחי העוף.