צ'יפס חצילים ברוטב חמצמץחצילים בתנור זה תמיד טעים (או לפחות תמיד כשענת אלישע מכינה אותם) - אבל עם הרוטב הזה הם כבר משתדרגים לרמה של ממכרים. קצת חמוץ, קצת חריף, קצת עשבי תיבול, קצת שום - מדהים כמה שהשילוב הזה מוצלח![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. ![]() ![]() 2 חותכים את החצילים לצ'יפס עבים ומסדרים בתבנית. מתיזים ספריי שמן או מברישים בשמן זית ומפזרים מעט מלח ים אטלנטי. 3 צולים את החצילים בתנור כ-30 דקות, עד הזהבה עמוקה. 4 מכינים רוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 5 מסדרים את החצילים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מעליהם. בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|