יש לכם אייר פרייר? ככה תכינו בו את הצ'יפס המושלםפריכים מבחוץ, רכים מבפנים, עם תיבול פשוט וטוב ותוצאה מדויקת. מרגישים שעדיין לא מימשתם את הפוטנציאל של צ'יפס בנינג'ה אייר פריי שלכם? תנו לנו לעזור (והצטיידו בקורנפלור) |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לסירות (אפשר גם למקלות, עיגולים או כל צורה שאוהבים). 2 מצפים את תפוחי האדמה בתערובת של קורנפלור, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעושנת, צ'ילי ושמן זית. 3 מרפדים את מכל האייר פרייר בנייר אפייה ומסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת. 4 מפעילים את המכשיר על תוכנית טיגון אוויר חם ב-180 מעלות למשך 15 דקות, מוציאים והופכים את תפוחי האדמה. מפעילים ל-15 דקות נוספות ומגישים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים צ'יפס אייר פרייר | צילום: יעל קצב, mako אוכל |