פשטידת טורטייה ב-10 דקותהרשתות החברתיות מתפקעות מגרסאות לפריטטת טורטייה בתבנית, אז החלטנו לנסות גם - ואנחנו יכולים לדווח רשמית שההייפ מוצדק. אנחנו הכנסנו פנימה תרד, אפונה (אפילו בלי להפשיר!) ומוצרלה, ומה נאמר? יציאה שווה ממש
צילום: לין לוי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):לתבנית מרובעת קטנה:
אופן ההכנה:1 משמנים את התבנית במעט שמן זית ומחממים תנור או טוסטר ל-180 מעלות. 2 מסדרים את הטורטיות כך שיכסו את כל התבנית וקצותיהן יבצבצו החוצה (ראו בתמונה). 3 שוברים פנימה את הביצים ומערבבים במזלג. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים. 4 מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהמוצרלה ומערבבים במזלג. 5 מפזרים את המוצרלה. 6 מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כרבע שעה. שלב 1: מרפדים תבנית בטורטיות | צילום: לין לוי, mako אוכל שלב 2: שוברים פנימה את הביצים | צילום: לין לוי, mako אוכל שלב 3: מוסיפים את שאר המרכיבים | צילום: לין לוי, mako אוכל שלב 4: ולסיום את המוצרלה | צילום: לין לוי, mako אוכלבתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|