המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת 30*20 ס"מ:
לגנאש:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, חום עליון-תחתון. 2 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח. מוסיפים את הנוזלים (שמן, מים רותחים) בזרם דק. 3 מוסיפים את החומרים היבשים (קמח, אבקת שוקולית וקקאו) ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה (לא יותר מזה, אחרת תתקבל עוגה דחוסה). מעבירים לתבנית משומנת. 4 אופים את העוגה 30-35 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. 5 בזמן שהעוגה בתנור מכינים גנאש: שמים את שני סוגי השוקולד בקערה. מרתיחים את השמנת המתוקה בקלחת ושופכים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לקבלת גנאש חלק ויפה. 6 כשהעוגה מוכנה חותכים ריבועים בעזרת סכין ומוזגים את הגנאש, כך שיחלחל פנימה. 7 מפזרים סוכריות שאוהבים ומגישים. בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|