1 מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד הזהבה עדינה.
2 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך כדי ערבוב 7-8 דקות.
3 מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים לטגן עוד כדקה.
פתיתים של ענת אלישע | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
4 מוסיפים מים רותחים, מערבבים היטב ומכסים את הסיר.
5 מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-12 דקות. בכל 3 דקות פותחים את הסיר ומערבבים את הפתיתים במזלג (זה חשוב!).
6 מסירים את הסיר מהאש ומשאירים אותו סגור 10 דקות.
7 מערבבים שוב בעזרת מזלג ומגישים לצד סלט ירקות.