עוגיות פיצוחים פריכות בלי קמחפריכות וממכרות, בלי גלוטן ועם מעט מאוד סוכר, וכן, מושלמות גם לפסח (אבל עד אז נרד על עוד 6 מגשים כאלה). עוגיות פיצוחים טעימות עד שיגעון, שיכולות להחזיק שבוע בצנצנת אבל תמיד מחוסלות בדקה![]()
צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
|
המצרכים :ל-2 תבניות תנור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו. 2 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שהחלבון עוטף את כל הגרעינים והאגוזים. 3 יוצרים עוגיות (אפשר בעזרת מכשיר פלאפל וכפית) ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4 אופים 20-22 דקות, או עד שהעוגיות משחימות. מצננים ומגישים. ![]() ** העוגיות יישמרו בכלי אטום כשבוע.
מקרא:
![]() ![]() |