צלחת ניגוביםהיינו אומרים לכם לחכות לאורחים עם המנה הטרנדית היפהפייה הזו, אבל האמת היא שאין שום סיבה. אתם לבדכם, או עם המשפחה, יכולים לעשות יופי של עבודה בלזלול אותה וליהנות מכל שנייה
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
הפעם לא אוכלים עם סכין ומזלג, הלחם יהיה המחליף הראוי לצלחת הניגובים המשגעת והטעימה הזאת – כל לחם שאוהבים, קלוי או טרי (ההצעה שלנו לבגט משוח בשמן זית בסוף המתכון). וההכנה? 5 דקות בלחץ. המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מניחים את כל המרכיבים לפי הסדר על צלחת יחסית שטוחה ורחבה. 2 מערבבים ומגישים. ** לבגט כמו בסרטון: פורסים בגט, מברישים בשמן זית וצולים ב-180 מעלות 10 דקות. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים צלחת ניגובים של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |