עוגת שוקולד צ'יפס פרווה ב-5 דקות הכנהזקוקים לתמיכה מוראלית, וכמה שיותר מהר? העוגה הזאת של חנושה תעשה את זה על הצד הטוב ביותר (במיוחד אם תזרקו אליה עוד חופן של פצפוצי שוקולד באמצע האפייה). ופרווה, הכי טוב פרווה
חנושה (בת חן שמעיה)
| mako אוכל
| פורסם 07/08/24 08:32
![]()
צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק רב פעמית, 30*12 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסוכר לאט לאט וממשיכים לטרוף עד לקבלת קצף תפוח. 2 מוסיפים את הנוזלים: השמן, מיץ התפוזים והווניל. טורפים. 3 מערבבים כף אחת מהקמח התופח עם פצפוצי השוקולד. מוסיפים את שאר הקמח לקערה ומערבבים מעט. מוסיפים את הקמח עם פצפוצי השוקולד ומקפלים לתוך הבלילה (כל זה כדי שהפצפוצים לא ישקעו לתחתית התבנית). 4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. 5 אופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. ![]() ** אני מפזרת עוד שוקולד צ'יפס על העוגה אחרי 15 דקות אפייה. ** לעוגה פרווה חשוב כמובן להקפיד שהשוקולד צ'יפס יהיו פרווה. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|