1 טוחנים את כל מרכיבי המשרה יחד בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי.
2 מניחים את הבצלים והעוף בתבנית ויוצקים עליהם את המשרה. מערבבים היטב. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (לא טורבו).
4 מסירים את הניילון הנצמד ומניחים נייר אפייה רטוב וסחוט מעל העוף.
5 עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי.
לבלוג של ענת אלישע
עוף אדום של ענת אלישע | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
עוף אדום עם בצל | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
6 מסירים את הניירות, מעבירים לתוכנית טורבו וצולים עוד כ-30 דקות עד שהעוף מקבל צבע עמוק ויפה.
7 מגישים עם אורז או לחם טרי.